Hrastova podnjača košnice DB 10

2.200,00 rsd

Antivarozna hrastova podnjača košnice DB 10 je izradjena od hrasta, ispadajući  čvorovi su sanirani odnosno zamenjeni zdravim drvetom, površina drveta je obradjena I spremna za farbanje.

Antivarozna žica koja se koristi u sklopu hrastove podnjače DB 10 je od aluminijuma i dodatno je podcinkovana što joj daje dodatnu čvrstinu.

Fijoka hrastove antivarozne podnjače je izradjena od podcnikovanog lima što skupa predstavlja kvalitet i dugotrajan proizvod.

Nema na zalihama

Opis

Košnica DB 10 (Dadan Blatova) spada u grupi nastavljača. Košnica DB 10 je dosta popularna u Srbiji pored DB 12 košnice. Košnica DB 10 sadrži krov opšiven limom, milerov zbeg-hranilicu, u svom sastavu ima jedno plodište visine 31cm i dva medišta (nastavka) visine 15,7cm zbog čega i spada u grupu nastavljača. Zbog visokog plodišta košnica DB 10 stvara dobre uslove pčelama za prezimljavanje, prostrano plodište daje puno prostora matici za zaleganje. Medišni nastavci su manji u njima med brže sazreva što je još jedna prednost ove košnice. Podnjača može biti antivarozna ili daščana. Košnica DB 10 sadrži 10 plodišnih ramova i 20 medišnih ramova koji mogu biti neukovani, ukovani ili ukovani i ožičani.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Hrastova podnjača košnice DB 10”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *