Košnica LR

(1 recenzija korisnika)

6.430,00 rsd

Krov LR košnice je napravljen od drvenog okvira (čamovina) pokriven OSB pločom I opšiven limom. Visina krova je 8cm tako da preklapa ceo zbeg I 1cm gornjeg nastavka.

 

Zbeg košnice LR je izradjen od čamovine, svi ispadajući čvorovi su sanirani, površina drveta je obradjena I spremna za farbanje.

Zbeg ima prostor za hranilicu do 3l I otvor u drugom delu.

 

Plodište LR košnice izradjeno je od sušene čamo daske, svi čvorovi su sanirani, nastavci su spajani češalj spojem, lepljeni lepkom I kovani klemaricama.

Površina drveta je fino obradjena I spreman je za farbanje.

Dimenzije: 505x412x242mm

 

Podnjača košnice LR je izradjena od čamovine, ispadajući  čvorovi su sanirani, površina drveta je obradjena I spremna za farbanje.

Žica koja se koristi je od aluminijuma.

Fijoka moze biti od:

-lesonit

-podcinkovanog lima

 

Ramovi košnice LR su izradjeni od čistog lipovog drveta.

Izuzetno precinom obradom koja ram čini proizvodom vrhunskog kvaliteta.

Nema na zalihama

Opis

LR košnica nosi naziv po njenom izumitelju L.L Langstrot. LR košnica je jedan od najkorišćeniji tipova košnica u svetu. U Srbiji se u najvećoj meri koristi na severu zemlje. Standardna LR košnica sadrži krov opšiven limom, milerov zbeg-hranilicu, tri ista nastavka visine 23,4cm od čega se dva mogu koristiti kao plodišni deo košnice, mođe imati antivaroznu ili daščanu podnjaču, i 30 ramova. Ramovi LR košnice su istih dimenzija, mogu se poručiti neukovani, ukovani ili ukovani i ožičani.

1 recenzija za Košnica LR

  1. Ivan

    Košnica je odlična, sve je kao sa slike!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *